luni, 11 octombrie 2010

Întoarcerea Acasă-Vindecare pentru sufletul familiei- Weekend de Constelaţii Familiale cu Barbara Morgan, Bucureşti 26-28 noiembrie 2010

Vă invităm în Bucureşti , în zilele de 26,27 şi 29 noiembrie 2010 , la seminarul de Constelaţii Familiale


“ Întoarcerea Acasă-Vindecare pentru sufletul familiei”,
cu Barbara Morgan( http://www.ordersoflove.co.uk/ ) .


Barbara Morgan a început studiul Constelaţiilor Familiale împreună cu primul grup instruit de Bert Hellinger si Hunter Beaumont în Anglia , fiind la ora actuală una din cele mai experimentate facilitatoare si formatoare de facilitatori de constelaţii familiale din UK, cât şi editoarea şefă a celei mai importante reviste internaţionale de Constelaţii Familiale bazată în U.K. , “The Knowing Field “( http://www.theknowingfield.co.uk/ ) .

Acest weekend este un seminar clasic de Constelaţii Familiale , dar în acelaşi timp este şi premergător unei ucenicii a celor ce doresc să înveţe facilitarea de Constelaţii Familiale cu Barbara Morgan . Dacă luaţi în considerare participarea la programul de formare de facilitatori al Barbarei Morgan care va începe în februarie 2011, aceasta ar fi o bună ocazie pentru a face cunoştinţă cu ea şi cu stilul ei de lucru .
Mai multe despre ea şi programul de formare cu ea pe care vi-l propunem , citiţi la adresa de web : http://constelatiifamiliale.blogspot.com/2009/03/legile-iubirii-de-barbara-morgan.html .

Program :
Vineri 26 noiembrie : 18:00-22:00 – seară introductivă
Sâmbătă 27 noiembrie : 10:00-18:00 cu pauză de prânz şi pauze de confort
Duminică 28 noiembrie : 10:00-18:00 cu pauză de prânz şi pauze de confort

Locatie : Centrul de dezvoltare personala “Casa Sufletului”, situat pe strada Ştefan Luchian ( Pictor), la nr. 13 ( Strada face legătura între Calea Moşilor şi Str. Mântuleasa ) . Pentru relaţii suplimentare despre cum ajungeţi la locaţie, vă rog sunaţi la dna Cristina Stănescu, tel 0741 21 61 41 . Iată şi un link spre harta http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_map.htm?-8531&-7960 ( folositi zoom-ul din centrul partii de jos a paginii – semnul “+” pentru a vedea un detaliu al hartii ).

Costul participarii : 150 euro per persoană , iar următorii membri ai aceleiaşi familii/partenerii de viaţă plătesc jumătate din preţ , adică 75 euro per persoană . Seara de vineri 26 noiembrie este deschisă publicului general . Taxa de participare la seara introductivă este de 50 lei care sunt incluşi în costul weekend-ului dacă persoana se hotărăşte să participe la tot cursul .

Relatii si înscrieri : aurelmocanu@yahoo.com

Niciun comentariu: