sâmbătă, 3 martie 2012

Weekend de Constelații Familiale cu Barbara Morgan, 9-10-11 martie, București


Vă invităm cu drag să participați la weekendul de Constelații Familiale
9-10-11 Martie 2012,
cu Barbara Morgan( http://www.ordersoflove.co.uk/ ) .

Barbara Morgan este psihoterapeută Gestalt și a început studiul Constelațiilor Familiale împreun ă cu primul grup instruit de Bert Hellinger si Hunter Beaumont în Anglia , fiind la ora actuală una din cele mai dăruite, apreciate și experimentate facilitatoare, supervizoare si formatoare de facilitatori de constelații familiale din UK, cât și editoarea celei mai importante reviste internaționale de Constelații Familiale, The Knowing Field ( www.theknowingfield.com )


   Ea este și autoarea cărții 

Întoarcerea acasă. Un prim pas în lumea Constelațiilor Familiale.
Mai multe despre această carte minunată puteți citi la adresa de web http://editurahartios.ro/?p=51 , iar în ziua de vineri 9 Martie între orele 11:00 -13:00 , autoarea va susține o conferință pe tema metodei Constelațiilor Familiale la Universitatea Spiru Haret, în Amfiteatrul Constantin Rădulescu- Motru ( Adresa: Bd. Basarabiei nr. 256, sector 3, statia de Metrou Republica , la Facultatea de Sociologie-Psihologie, UniversitateaSpiru Haret), ocazie cu care va avea loc și lansarea cărții în limba română.Acest weekend ( 9-10-11 Martie) este un seminar clasic de Constelații Familiale , dar în același timp este și premergă tor unei ucenicii a celor ce doresc s ă învețe facilitarea de Constelații Familiale cu Barbara Morgan . Dac ă luați în considerare participarea la programul de formare de facilitatori de constelații familiale al Barbarei Morgan care va începe în mai 2012, aceasta ar fi o bună ocazie pentru a face cunoștință cu ea și cu stilul ei de lucru .
Mai multe despre ea și programul de formare cu ea pe care vi-l propunem , citiți la adresa de web : http://constelatorium.ro/?p=191


Programul acestui weekend este :
Vineri 9 martie : 18:00-21:30 seară introductivă
Sâmbătă 10 martie : 10:00-18:00 cu pauz ă de prânz și pauze de confort
Duminică 11 marti : 10:00-18:00 cu pauză de prânz și pauze de confort

Locatie : Centrul de dezvoltare personala Chemarea Sufletului , situat pe strada Ștefan Luchian ( Pictor), la nr. 13 ( Strada face legă tura între Calea Moșilor și Str. Mânttuleasa ) .
Pentru relații suplimentare despre cum ajungeți la locație, vă rog sunați la dna Cristina Stă nescu, tel 0741 21 61 41 . Iată și un link spre harta http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swfșmap.htm?-8531&-7960 ( folositi zoom-ul din centrul partii de jos a paginii , apăsând semnul + pentru a vedea un detaliu al hartii ).

Costul participarii : 150 euro per persoană , iar urmă torii membri ai aceleiași familii/partenerii de viață pl ătesc jum ătate din preț , adică 75 euro per persoană .

Seara de vineri 9 martie între orele 18:00- 21:30 este deschisă publicului general . Taxa de participare la seara introductivă este de 50 lei care sunt incluși în costul weekend-ului dacă persoana se hotă ră ște să participe la tot cursul .

Relatii si înscrieri : aurelmocanu@yahoo.com