marți, 4 iunie 2013

Workshop "A vedea si a fi vazut" cu Barbara Morgan, Bucuresti, 7-8 iulie 2013Va invitam sa participati la un workshop extraordinar :A vedea si a fi vazut
( Seeing and Being Seen )

Bucuresti, 7-8 iulie 2013

Trainer : Barbara Morgan

„When a parent looks into the eyes of their child they see mirrored back to them an image of their own soul” ( „Cand un parinte priveste in ochii copilului sau, vede oglindita in ei o imagine a propriului sau suflet” ).In acest workshop vom crea un spatiu al intimitatii in care veti fi capabili sa intrati in contact cu copilul vostru interior si cu nevoile sale.

Prin folosirea vizualizarilor, a exercitiilor de miscare autentica, a proceselor simple bazate pe metoda “Dialogul Atingerii” descrisa de Viola Brody si prin folosirea metodei de lucru a lui Bert Hellinger cu miscarea intrerupta, exista posibilitatea de a reusi sa ne miscam prin sentimentele de pierdere, jale si furie si de a ajunge in interiorul nostru intr-un loc din care putem simti o adanca iubire neconditionata atat pentru noi insine cat si pentru altii, devenind astfel capabili de a ne odihni intr-un spatiu al intimitatii, fara a simti nevoia de a fugi departe sau de a ne distrage de la experienta noastra.
Asa cum un bebelus se odihneste in bratele unei mame iubitoare, ne vom odihni in “a fi”.


Despre Barbara Morgan:Barbara Morgana este psihoterapeuta Gestalt si a început studiul Constelaţiilor Familiale împreună cu primul grup instruit de Bert Hellinger si Hunter Beaumont în Anglia , fiind la ora actuală una din cele mai experimentate facilitatoare si formatoare de facilitatori de constelaţii familiale din UK, cât şi editoarea şefă a celei mai importante reviste internaţionale de Constelaţii Familiale bazată în U.K. , “The Knowing Field( website www.theknowingfield.com )
Aici găsiţi mai multe detalii legate de abordare, de metodă, mărturii ale celor care au lucrat cu Barbara:http://constelatorium.ro/legile-iubirii-barbara-morgan/
Ea este si autoarea cartii “Întoarcerea Acasă. Un prim pas in lumea constelatiilor familiale, tradusă si publicata in limba Română: http://editurahartios.ro/?p=51Dacă luaţi în considerare participarea la programul de formare de facilitatori de constelatii familiale al Barbarei Morgan care va începe în Bucuresti in primavara lui 2014, aceasta ar fi o bună ocazie pentru a face cunoştinţă cu ea şi cu stilul ei de lucru .

Program :

Duminică
7 iulie : 10:00-18:00 cu pauză de prânz şi pauze de confort
Luni 8 iulie : 10:00-18:00 cu pauză de prânz şi pauze de confort


Locatie : va fi comunicata celor inscrisi


Costul participarii : 150 euro per persoană , iar următorii membri ai aceleiaşi familii/partenerii de viaţă plătesc jumătate din preţ, adică 75 euro per persoană .


Numarul de locuri este limitat. Pentru consfirmarea inscrierii dvs e necesara dovada platii unui avans in valoare de 50 euro


Relatii si înscrieri : formareconstelatii@gmail.com


Va invitam ca, daca doriţi sa fiţi anunţaţi şi despre alte evenimente de interes similar, precum si noile noastre articole etc, sa va inscrieţi la newsletterul www.nierika.ro , introducandu-va adresa de email in casuţa de inscriere la newsletter din partea de stanga jos a paginii de web http://nierika.ro/ .
Dupa apasarea butonului ”trimite”, veţi primi un e-mail conţinand un link pe care e necesar sa il vizitaţi pentru confirmarea inscrierii dvs. Dupa confirmarea inscrierii la newsletter, veţi fi notificaţi de fiecare data cand apare o noua postare pe
http://www.nierika.ro/blog . Puteti sa va dezabonati oricand, intrucat fiecare notificare contine instructiuni pentru dezabonare si un link care accesat duce la scoaterea e-mailului dvs din baza noastra de date.