sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Formarea de facilitatori de „Constelatii Familiale ca Ritual” ,11-15dec 2009 ,Bucuresti

Nierika-Poarta dintre Lumi

( www.nierika.ro , http://seminariideshamanism.blogspot.com/ , http://constelatiifamiliale.blogspot.com/ )
va invita in Bucuresti , in zilele de 11-15 decembrie ,
La primul modul din
Formarea de facilitatori de „Constelatii Familiale ca Ritual”
cu Cornelia Nicola ”Sindhu” Niza
( www.aufstellungsrituale.de )



În 11-15 decembrie 2009 vom începe trainingul cu un modul de 5 zile.
„Seminar de deschidere a trainingului pentru ritualurile constelaţiilor”


Aici vom învăţa despre:

Primele lucruri de baza ale lucrului cu constelatiile , precum si modul stravechi dar original al omenirii de a aborda viata : shamanismul . Vom vedea cum aceasta reactivare naturala a radacinilor noastre lucreaza, aducand pace si binecuvantare in viata noastra .

Cu aceasta rara combinatie de ritualuri si constelatii sistemice , avem o unealta foarte practica pentru a uni pamantul si cerul in a fi umani .
Weekend-ul va fi deasemeni deschis publicului pentru lucrari individuale , pentru a putea sa avem experienta aplicarii practice .

Dupa aceasta , sunt pregatita sa ofer cateva sesiuni particulare daca e nevoie .In acestea , lucrez cu toate abilitatile pe care le-am adunat in ani ,adresandu-ma situatiei individuale care apare si tinand cont de ceea ce imi permite sistemul personal al clientului sa fac . Aceasta poate fi un coaching clasic cu interventii verbale si non-verbale , sau un ritual-tratament shamanic , sau o combinatie din ambele .

In 2010 vom avea inca 3 module datele vor fi confirmate pana la sfarsitul anului 2009 .
1) „ Imputernicirea persoanei , curatarea/clarificarea propriului sistem, indreptarea spre focalizare in viata ”
In weekend , grupul de seminar va fi deschis pentru a lucra pentru problemele publicului , ca sa putem profita de aplicarea practica a Ritualurilor Constelatiilor Sistemice . Dupa aceasta vom ramane impreuna grupul de training si vom folosi ceea ce am invatat pentru propria noastra intelegere si dezvoltare personala .
In acest prim an vom merge inainte pentru a clarifica si rezolva dificultatile noastre personale , gasind o buna sustinere din urma , de la puterile strabunilor nostri , invatand sa pastram energia si sa o trimitem catre gaurile si fracturile acumulate in viata .


In 2011 vom continua cu :
2) „Comunicarea respectuoasa in lumea vizibila si cea invizibila ”

Ca un ”Buna Dimineata ”, la inceput vom invata bazele din NLP pentru comuinicarea respectuoasa cu clientii nostri si in interior cu noi insine . Vom incepe sa aflam despre structurile generale ale percepriei , realizarii si comunicarii .
Aceasta va fi o introducere in interventiile respectuoase , la nivel constient si inconstient , impreuna cu citirea mesajelor inconstiente de la celalalt , fie el client sau spirit ca egal , folosindu-le cu constienta pentru beneficiul comun .
Comunicarea originara a omului cu lumea spiritului , in mare parte uitata , este rugaciunea . Aceasta e o arta principala a shamanismului , si e foarte diferita de ceea ce stim de la diverse biserici !
Folosind „Roata Vietii ”, o tehnica pe care am invatat-o de la Daan van Kampenhout , vom merge de la dimineata procesului nostru de invatare catre amiaza sa .
Acolo ne vom descoperi darurile si capacitatile , le vom matura si le vom lasa sa se coaca deplin , pentru a putea iesi cu ele in lumina lumii .
Pe masura ce trainingul continua , vom ajunge la lumina de aur a dupa-amiezii vietilor noastre .Aici tot ceea ce e cu adevarat terminat , demodat si putred poate sa fie lasat sa plece , in timp ce ne contactam esenta fiintei...si o imbracam cu demnitate .
In final , atingem taramul sufletului . Noaptea Vietii , cand nu mai avem drept casa nici un trup ,dar sufletul-spirit este acasa si e in cea mai buna forma . Acolo ne vom gasi strabunii , in Marele Suflet al Existentei , binecuvantandu-ne larg . O faza , in care ne putem reincarca bateriile vietii pentru o noua primavara care ne asteapta pe roata vietii !

Dupa aceasta , daca veti dori sesiuni personale de feedback , putem face aceasta .

In 2012 vom avea din nou 4 module ( datele vor fi ) :stabilite mai tarziu

3)” Folosind puterile de ajutor pentru rezolvarea problemelor spiritului , trupului si sufletului ”

In acest an vom avea sansa sa practicam foarte mult si sa avem supervizare personala . Vom adanci contactul cu ajutoarele noastre spirituale , vom antrena asocierea si comportamentul adecvat cu ele si prin aceasta vom invata sa fim acasa in ambele lumi : Folosind puterile pentru a ajuta la rezolvarea problemelor spiritului , corpului si sufletului .

Pe unul il putem atinge , pe celalalt nu –
Dar suntem atinsi , miscati si afectati de el
.

Mai multe despre Cornelia, metodele cu care lucreaza ea si drumul ei in viata puteti citi la adresa de web :

http://constelatiifamiliale.blogspot.com/2009/06/ancestralul-invizibil-ne-modeleaza.html

Pentru a primi fisa de inscriere , trimiteti un e-mail la aurelmocanu@yahoo.com

Niciun comentariu: