duminică, 9 ianuarie 2011

Ancestralul Invizibil ne modelează vieţile: Constelaţii ca Ritual, Bucureşti 18-19-20 Martie



Vă invităm cu drag să participaţi la un workshop extraordinar :


Ancestralul invizibil ne modelează vieţile

Bucureşti, 18-19-20 martie

cu Cornelia Nicola „Sindhu” Niţa.






Ritualul şamanic lucrează bine în combinaţie cu ritualurile şamanice sistemice ale constelaţiilor familiale .
Această nouă formă de terapie, pe care o numesc „Ritualurile Constelaţiilor” a pornit de la cartea lui Bert Hellinger ”Constelatiile familiale”( „Familienstellen”) , iar procedeele şamanice in ritualuri au atestat-o de-a lungul anilor ca fiind tehnica mea terapeutică.
Intuiţia lui Bert Hellinger recunoaşte familia ca fiind baza, rădăcina existenţei noastre si arată efectele destinului reprimat sau uitat al unor vechi membri ai familiei , transferate asupra descendenţilor, a partenerilor sau asupra membrilor altei familii.
Ritualurile Constelaţiilor” sunt un mod de fuzionare eficace între munca sistemică şi aplicaţiile vieţii reale, între tradiţiile de bază şamanice şi condensarea înţelepciunii vieţii.
Ne putem referi la Ritualurile Constelaţiilor ca şi la Constelaţiile Sistemice şamanice.

Chiar dacă între timp termenul de „şamanism” a sedus, din păcate, imaginaţia cu măreţe fantezii ciudate şi a fost asociat cu excesele, eu una nu am găsit nici o alimentare a acestora în contactele mele cu şi alături de umanitate.

Dimpotrivă, consider ca o imensă realizare a unei întregi vieţi atunci cînd oamenii se simt bine în ceea ce priveste venirea lor pe Pământ, în timp ce sunt şi conectaţi „dincolo”.

Ritualurile Constelaţiilor ajută la :

Consiliere individuală în forma sistemică a familiei şi a terapiei de cuplu.
Orientarea ocupaţională numită Constelaţii Organizarţionale
Trainingul sistemic în Structura Constelaţiilor

Si deasemenea la:
Consilierea vieţii spirituale, incluzând mişcările evidente ale sufletului
Proiectarea simptomelor, aducerea luminii în planul spiritual sau ancestral al bolilor sau a altor neplăceri.
Consilierea sistematică în educaţia adulţilor pentru dezvoltarea personală, la fel
ca şi trainingul profesional.
Sau, destul de important:
Ca supliment ocupaţional educativ.

Descoperind cum lucrează…!”
Ritualurile constelaţiilor sunt legate de acumularea puterii de a descoperi tot ceea ce ne aparţine nouă, de a recunoaşte lucrurile aşa cum sunt, şi mai apoi de a le integra armonios în întregul sistem.Acest lucru duce la cumularea puterii personale într-o forţă de viată liniştită, indreptată spre iubire şi respect.
Doar ceea ce iubim ne eliberează!”(Bert Hellinger)

În această lucrare este usor de văzut cum atitudinile comune cum ar fi: dorinţa de a avea totul sub control,neplăcerile produse de separare şi respingere,să fii deschis sau secretos şi dorinţa de a lupta, in majoritatea cazurilor duc la pierdere sau eşec.

O persoană este rezonabilă atunci când este condusă de destin, una încăpăţânată este târâtă de destin!”(Seneca)

În ritualurile constelaţiilor experimentăm fenomenul pe care Dr.Albrecht Mahr îl numeşte „Câmpul cunoaşterii”( The knowing field ). Este vorba de o uniune adâncă involuntară cu tot ce e al nostru: rude, cei apropiaţi în familiile noastre, cei plecaţi departe( decedati ), cei ce au aceaşi religie, culoare a pielii şi valori de bază comune.

Mai multe sisteme îndepărtate cărora deasemenea aparţinem includ animalele, plantele, pietrele şi spiritele, pământul şi întreg universul.

În ritualurile constelaţiilor, o singura experienţă Purificatoare care primeşte putere din lumile invizibile afectează şi formeaza profund vieţile noastre.Influenţele bune sau malefice au această putere, indiferent dacă suntem sau nu atenţi sau dacă le recunoaştem sau le respingem.

În timpul lucrului cu constelaţiile , destinul străbunilor noştri morţi, ignorat sau uitat, devine uşor de recunoscut în viaţa noastră în momentele decisive ale sale . Pentru a ajunge în aceste dimensiuni este nevoie de întreaga grandoare a omenirii-şi cine oare o are atât de simplu la indemana ?

Conceptia Şamanică asupra lumii vede şi recunoaşte nevoile şi limitele oamenilor ca stare naturală de bază a lor , si aceasta include nevoia de baza de a avea un loc bun în societate. Astfel, cineva participă la ritualurile şamanice ale constelaţiilor pentru a-şi îmbunătăţi, împuternici şi umple viaţa de putere, de acele lucruri ce în mod natural ne aparţin şi de care ne simţim în mod natural atraşi în vieţile noastre .

Aceste puteri care ne sunt de ajutor pot fi alţi oameni, calităţi, experienţe ale spiritului, corpului şi sufletului. Conectându-ne cu aceste puteri într-un ritual , aflaţi intr-o stare conştiinţă extinsă , putem primi un ajutor care sa ne susţină in vieţile noastre.
Vindecarea vine de dincolo…” (Daan van Kampenhout)

Astfel , Ritualurile şamanice ale constelaţiilor sunt de folos pentru o continuă primire a puterii din vastele „provizii ale universului”, ale acestei vaste Fiinte care imbrătiseaza totul . Întelegerea propriei situaţii şi întărirea persoanei se unesc prin metoda Constelaţiilor Familiale clasice şi prin abordarea şamanică , formând o soluţie eficientă şi de durată .

Despre Cornelia Nicola ”Sindhu”-Niţa :

După cum o arată şi multele mele nume , multe feluri de lucruri curg împreuna prin fiinţa mea .
După cum şi originile strămoşilor mei sunt diverse : germani, francezi , români , oameni obişnuiţi şi nobili , având diferite mentalităţi şi religii : creştini catolici şi ortodocşi , hughenoţi şi mozaici . Pot deci să invoc un potenţial considerabil de la strămoşii care îmi sunt de ajutor : vizionari , antreprenori de succes , visători , vindecători , artişti , precum si pădurari , pescari şi oficialităţi vamale .
La ora actuală pot să îmi aplic cunoaşterea de artist, de master certificat de NLP, folosind hipnoza ericsoniană , ca facilitator de Constelaţii Familiale şi cunoaşterea lucrărilor ritualurilor şamanice pe care am primit-o de la Sobonfu Some, Malidoma Some şi ,la urmă, dar nu mai puţin , de la Daan Van Kampenhout . Asta fără a mai pomeni capacităţile dezvoltate în anii de sesiuni individuale şi diferite seminarii .

Experienţa mea include trainingul managementului , predarea bazelor comunicării respectuoase , şi numeroase forme şi ritualuri de constelaţii . Experienţa mea include deasemeni ceea ce vine din călătoria mea spirituală în India ( OSHO ) , iar mai apoi reîntoarcerea cu maturitate şi îmbogăţită de experienţe la propriile mele rădăcini .

Mulţumiri speciale pentru toată prietenia , iniţiativa , susţinerea şi iubitoarea şi generoasa voastră împărtăşire cu mine , către:
Sneh Victoria Schnabel,
Francesca Mason Boring,
Daan van Kampenhout si
Uncle Less Kuloloio /Hawaii .

Îi mulţumesc prietenei mele Sneh Victoria Schnabel pentru foarte multe , de la început , prin ea ajungând eu să cunosc munca lui Bert Hellinger , şi îi mulţumesc pentru acelaşi lucru în cazul lui Daan van Kampenhout . Acolo am găsit confirmarea potrivită a Ritualurilor mele şamanice ale Constelaţiilor .

O bună jumătate de secol mi-a dăruit bogăţii abundente şi profunde . Va fi o plăcere pentru mine să le împărtăşesc cu voi !




Locatie: Centrul de dezvoltare personală “Chemarea Sufletului “, situat pe strada Ştefan Luchian ( Pictor), la nr. 13 ( Strada face legătura între Calea Moşilor şi Str. Mântuleasa ) . Pentru relaţii suplimentare despre cum ajungeţi la locatie, rog sunaţi la dna Cristina Stănescu, tel 0741 21 61 41 . Iată şi un link spre harta zonei: http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_map.htm?-8531&-7960 ( folositi zoom-ul din centrul părţii de jos a paginii – semnul “+” pentru a vedea un detaliu al hărţii )

Cursul va fi ţinut în limba română .



 Costul participarii : 150 Euro , din care 50 euro plătiţi în avans pâna la data de 5 Martie 2011. Următoarele persoane din aceeaşi familie plătesc 50% din preţul nominal ( adică, 75 de euro per persoană ).
Numărul de locuri este limitat .
Programul cursului este :
vineri : 18:00- 21:30
sâmbătă şi duminică: 10:00- 19:00, cu pauză de prânz şi pauze de confort.



Relaţii şi înscrieri: aurelmocanu@yahoo.com .


Vă invităm ca, dacă doriţi să fiţi anunţaţi şi despre alte evenimente de interes similar, să vă înscrieţi la newsletterul nierika , introducându-vă adresa de email în căsuţa de înscriere la newsletter din partea de stânga jos a paginii de web http://nierika.ro/ . După apăsarea butonului ”trimite”, veţi primi un e-mail conţinând un link pe care e necesar să îl vizitaţi pentru confirmarea înscrierii dvs. După confirmarea înscrierii la newsletter, veţi fi notificaţi de fiecare dată când apare o nouă postare pe http://www.nierika.ro/blog . Deasemeni, anunţurile acestor evenimente, împreună cu articole şi apariţii editoriale din aceeaşi zonă de interes, sunt postate şi pe blogurile:

La ambele bloguri de mai sus puteţi să vă înscrieţi individual pentru a fi notificaţi de noile postări.

Niciun comentariu: