joi, 3 februarie 2011

Vindecarea Rănii Sufletului : 15-16-17 iulie 2011

Avem bucuria şi onoarea de a vă invita la workshopul


VINDECAREA RĂNII SUFLETULUI :
transformarea durerii transgeneraţionale în vindecare

Cu Dr. EDUARDO DURAN

15-16-17 IULIE 2011 , BUCUREŞTI






În acest weekend vom explora rănile sufleteşti transmise transgeneraţional şi vom vedea efectele pe care acestea le au în propria noastră viaţă.Apoi, folosind metode holistice şi tradiţionale integrate cu abordări moderne, vom lucra spre vindecarea rănii sufletului.
Detalii mai multe , în curând .

Despre Dr. Eduardo Duran :

Dr. Eduardo Duran a lucrat ca psiholog clinician în comunităţile de nativi americani vreme de mai mult de douăzeci de ani. O mare parte a muncii sale clinice şi de cercetare s-a concentrat asupra moştenirii dureroase a traumei istorice. Trauma istorică este acel fel de traumă care , având loc într-o familie, este transmisă mai departe la generaţia următoare , dacă trauma sau rana sufletească nu a fost vindecată în generaţia în care a avut loc . Pe parcursul acestui proces, el a înţeles că rănirea sufletului a avut loc la majoritatea naţiunilor lumii şi că lecţiile învăţate în munca aceasta sunt relevante pentru majoritatea oamenilor care se prezintă la terapie.
Dr. Duran are o experienţă extensivă în toate aspectele psihoterapiei . Practica sa de-a lungul anilor s-a bazat pe lucrul cu clienţii din perspectiva nevoilor lor şi oferirea către clienţi a posibilităţii de a alege metodele terapeutice cu care se simt cel mai în largul lor .
Dr. Duran a lucrat şi ca profesor de psihologie în mai multe settinguri universitare, iar la ora actuală el continuă să predea şi să ţină conferinţe în medii de comunitate de peste tot din lume.


Dr. Eduardo Duran a lucrat îndelungă vreme ocupând funcţii importante în sistemul de sănătate mintală a nativilor americani, calitate în care a căutat să ajute la integrarea modalităţilor tradiţionale de vindecare în demersul psihoterapeutic modern .

El este autorul a numeroase articole de specialitate şi al cărţilor :

-Native American Postcolonial Psychology, ( Psihologia Nativ Americană Postcolonială ), http://www.amazon.com/Native-American-Postcolonial-Psychology-Eduardo/dp/0791423549,




-Healing the Soul Wound: Counseling With American Indians And Other Native Peoples (Multicultural Foundations of Psychology and Counseling)" ( Vindecarea rănii sufletului: consilierea indienilor americani şi a altor nativi (fundaţiile multiculturale ale psihologiei şi consilierii),




şi Buddha in Redface ( Buddha Piele-Roşie ), http://www.amazon.com/Buddha-Redface-Third-Eduardo-Duran/dp/0595138985/ref=pd_bxgy_b_img_c




Toate aceste cărţi sunt deschizătoare de drumuri , iar primele două sunt folosite inclusiv în învăţământul universitar ca literatură de referinţă în domeniu .




Programul workshopului este:
Vineri: 18:00- 22:00
Sâmbătă: 10:00- 18:00
Duminică:10:00- 18:00
Locaţie: Centrul de dezvoltare personală “Chemarea Sufletului “, website: http://www.chemareasufletului.ro , situat pe strada Ştefan Luchian ( Pictor), la nr. 13 ( Strada face legătura între Calea Moşilor şi Str. Mântuleasa ) . Pentru relaţii suplimentare despre cum ajungeţi la locatie, rog sunaţi la dna Cristina Stănescu, tel 0741 21 61 41 . Iată şi un link spre harta zonei: http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_map.htm?-8531&-7960 ( folositi zoom-ul din centrul părţii de jos a paginii – semnul “+” pentru a vedea un detaliu al hărţii )

Cursul va fi ţinut în limba engleză, cu traducere succesivă în limba română .



 Costul participarii : 150 Euro , din care 50 euro plătiţi în avans pâna la data de 15 iunie 2011 . Numărul de locuri este limitat .



Relaţii şi înscrieri: aurelmocanu@yahoo.com .


Vă invităm ca, dacă doriţi să fiţi anunţaţi şi despre alte evenimente de interes similar, să vă înscrieţi la newsletterul nierika , introducându-vă adresa de email în căsuţa de înscriere la newsletter din partea de stânga jos a paginii de web http://nierika.ro/ . După apăsarea butonului ”trimite”, veţi primi un e-mail conţinând un link pe care e necesar să îl vizitaţi pentru confirmarea înscrierii dvs. După confirmarea înscrierii la newsletter, veţi fi notificaţi de fiecare dată când apare o nouă postare pe http://www.nierika.ro/blog . Deasemeni, anunţurile acestor evenimente, împreună cu articole şi apariţii editoriale din aceeaşi zonă de interes, sunt postate şi pe blogurile:
La ambele bloguri de mai sus puteţi să vă înscrieţi individual pentru a fi notificaţi de noile postări.