sâmbătă, 2 martie 2013

ANCESTRALUL INVIZIBIL NE MODELEAZA VIETILE : CONSTELATII CA RITUAL CU CORNELIA NICOLA

Dragi prieteni,
In martie 2013 vine din nou in Bucuresti Doamna Cornelia Nicola, si va oferi urmatoarele :
1) pe 9-10 martie ( sambata si duminica 10:00-18:00 )  weekend deschis de Constelatii ca Ritual
si
2) in zilele de 15-16-17 un weekend de lucru tematic ,“Vindecarea Feminitatii si a Masculinitatii cu ajutorul ritualurilor constelatiilor” . ( Vi 18:00-21:00,Sam 10:00-18:00, Du 10:00-18:00 )
Ambele workshopuri vor avea loc in Bucuresti, la Centrul Chemarea Sufletului ( www.chemareasufletului.ro ) .
Dna Cornelia Nicola „Sindhu” Nita este o minunata invatatoare si facilitatoare de Constelatii, cu o indelungata experienta si prezenta in acest camp atat de vast si de frumos, ea fiind printre primele participante la trainingurile de constelatii si grupurile de supervizare din Germania. In felul ei de a lucra se impletesc atat intelepciunea traditionala cat si insighturile moderne, impreuna cu firea sa artistica si cu graiul sau romanesc atat de special.
Un articol despre felul ei de a lucra puteti citi la adresa de web :
 Portrait Sindhu
In continuare, iata cateva cuvinte despre Cornelia Nicola „Sindhu” Nita, scrise de ea :
Dupa cum o arata si multele mele nume , multe feluri de lucruri curg impreuna prin fiinta mea .
Dupa cum si originile stramosilor mei sunt diverse : gemani, francezi , romani , oameni obisnuiti si nobili ,avand diferite mentalitati si religii : crestini catolici si ortodocsi ,hughenoti si mozaici . Pot deci sa invoc un potential considerabil de la stramosii care imi sunt de ajutor : vizionari , antreprenori de succes , visatori , vindecatori , artisti ,precum si padurari , pescari , si oficialitati vamale . La ora actuala pot sa imi aplic cunoasterea de artist, de master certificat de NLP, folosind hipnoza ericsoniana , ca facilitator de Constelatii Familiale ,si cunoasterea lucrarilor ritualurilor shamanice pe care am primit-o de la Sobonfu Some, Malidoma Some si ,la urma, dar nu mai putin , de la Daan Van Kampenhout . Asta fara a mai pomeni capacitatile dezvoltate in anii de sesiuni individuale si diferite seminarii . Experienta mea include trainingul managementului , predarea bazelor comunicarii respectuoase , si numeroase forme si ritualuri de constelatii .Experienta mea include deasemeni ceea ce vine din calatoria mea spirituala in India ( OSHO ) , iar mai apoi reintoarcerea cu maturitate si imbogatita de experiente la propriile mele radacini .
Multumiri speciale pentru toata prietenia , initiativa , sustinerea si iubitoarea si generoasa voastra impartasire cu mine , catre Sneh Victoria Schnabel, Francesca Mason Boring/USA, Daan van Kampenhout si Uncle Less Kuloloio /Hawaii .
Ii multumesc prietenei mele Sneh Victoria Schnabel pentru foarte multe , de la inceput , prin ea ajungand eu sa cunosc munca lui Bert Hellinger , si ii multumesc pentru acelasi lucru in cazul lui Daan van Kampenhout . Acolo am gasit confirmarea potrivita a Ritualurilor mele shamanice ale Constelatiilor . O buna jumatate de secol mi-a daruit bogatii abundente si profunde . Va fi o placere pentru mine sa le impartasesc cu voi !
 finden was wirkt mic
Costul participarii la weekendul 9-10 martie e de 150 euro
Costul participarii la weekendul 15-16-17 martie e 175 euro
Daca participati la ambele weekenduri costul e 250 euro ( primiti o reducere de 75 euro )
Relatii si inscrieri la aurelmocanu@yahoo.com .

Niciun comentariu: