miercuri, 4 septembrie 2013

Workshop extraordinar : "Mama Natura Apartine" - Constelatii-Ceremonie si Constelatii cu Natura, 20-21-22 septembrie


Dragilor,
de-a lungul anilor recenti am fost foarte atins de cat de relevante sunt in viata noastra locurile, apele, padurile, locul nasterii, natura si sistemele mai largi in general din care facem parte, si de cat de mult ajutor si vindecare deseori ne-primite sunt acolo- deoarece nu le dam atentia si respectul cuvenit.
Am avut privilegiul de a participa la cateva constelatii autopoietice si dedicate Romaniei facilitate atat de Cornelia Nicola cat si de Barbara Morgan, in care au aparut muntii, padurile, apele impreuna cu oamenii. Experientele au fost extraordinare. In afara de aceasta, am avut o uimire totala si traind experienta unor constelatii facilitate in mijlocul naturii de catre doamna Cornelia.

Asta mi-a starnit interesul pentru constelatiile in si prin natura si iata ca lucrurile s-au asternut favorabil si doua persoane care cunosc foarte bine acest fel de a lucra ne vor sta la dispozitie in curand.
Va reamintesc ca in weekendul 20-21-22 septembrie va avea loc un  workshop rezidential de exceptie, si anume


" Mama Natura Apartine

( Mother Nature Belongs) ",

cu Cornelia Nicola ( Germania) si Berchtold Wasser ( Elvetia )

Berchtold Wasser portrait 
Cornelia Nicola Sindhu  www.aufstellungsrituale.de                                                                                            
                                                                                                                    www.naturdialog.ch

In timp ce pe doamna Cornelia multi o cunoasteti, Berchtold Wasser e pentru prima data in Romnania. El este inginer silvic si „padurarul sef al Elvetiei” ca sa o citez pe doamna Cornelia, si aplica metoda Constelatiilor pentru a gasi solutiile unor probleme de mediu si ecologice de la mici ferme si gradini particulare pana la ecosisteme mari, oferind consultanta si training in metoda de lucru a constelatiilor cu natura. Modul sau de a lucra poate fi extrem de relevant si pentru situatiile tensionate legate de mediu din tara noastra care sunt acum atat de actuale.
In acest workshop vom lucra cu Constelatii-Ceremonie si Constelatii cu Natura, explorand puterea vindecatoare care vine din conexiunea noastra cu tot ceea ce este, ghizii nostri fiind niste facilitatori si traineri de exceptie, cu o vasta experienta in domeniu.
Workshopul va avea traducere succesiva din engleza si germana.
Locatia e rezidentiala in judetul Brasov , durata workshopului e de vineri seara la 19:00 pana duninica dupa-amiaza ( ca sa puteti ajunge inapoi in Bucuresti pana seara ).
Costul e 200 Euro .
Cazarea e 140 lei /zi cu tot cu 3 mese copioase- dupa cum multi deja stiti ca pregateste gazda.
In weekendul imediat urmator, doamna Cornelia va avea Constelatii Familiale si Constelatii-Ritual in Bucuresti ( 28-29 sept ). Tema weekendului este : Intrarea si iesirea din transele vietii cotidiene. Costul participarii e 150 E.
Daca participati la ambele evenimente aveti o reducere de 50 Euro, deci platiti total 300 Euro pentru ambele weekenduri.
Va rog sa ma anuntati cat mai din timp si de preferintele voastre de cazare ( single sau nu ) si de meniu ( vegetarian sau nu ) .

La ora actuala mai sunt locuri. Daca va hotarati sa participati, scrieti-mi email la aurelmocanu@yahoo.com .

Cu drag,
Aurel

Niciun comentariu: