marți, 17 martie 2009

FORMARE IN "CONSTELATII FAMILIALE CA RITUAL"


Suntem onorati de a va putea oferi o serie de seminarii de " Constelatii Familiale ca Ritual ".

Aceasta serie este destinata atat vindecarii personale a participantilor cat si formarii abilitatilor lor de a putea conduce propriile lucrari/seminarii/grupuri de Constelatii Familiale ca Ritual .

In curand va vom pune la dispozitie mai multe materiale legate de acest program. Persoanele interesate sunt rugate sa ma contacteze la e-mail aurelmocanu@yahoo.com , tel 0747 062 981 , 0722 539 123 .


Un frumos articol ce descrie in limba romana abordarea clasica a Constelatiilor Familiale asa cum a fost ea conceputa de Bert Hellinger puteti citi la adresa de web de mai jos :http://www.damaideparte.ro/index.php/constelatiile-familiale-cum-sa-regasim-armonia-dragostei-in-familie/150/ .

Abordarea pe care v-o propunem noi e una shamanica . In curand , vom reveni cu detalii suplimentare .


Multumim Elenei Pilat pentru traducerea textului de mai jos .


Constelaţiile familiale ca Ritual

Sindhu Niza Cornelia NICOLA

Puterea Invocării
“Numele conţin daruri minunate! Mai ales cele pe care ne place sa le ascundem!”
În acest seminar vom învăţa despre puterile ascunse în lucrurile obişnuite.
Să redescoperim magica lor influenţă, căreia poate am uitat să-i acordăm atenţie şi să o folosim pe calea vieţii noastre zilnice.
Nimeni nu ne mai vorbeşte astăzi despre magia din noi şi din lumea care ne înconjoară.Sântem cu toţii antrenaţi să funcţionăm cu maximă eficienţă şi să nu acordăm prea multă atenţie fiinţei noastre naturale;-dacă aceasta nu serveşte acestui scop.
Abordarea mea vizează reconectarea la propriile rădăcini şi la moştenirea noastră de drept : magia ascunsă din natura umană.
Sântem cu toţii “în familie”! Sântem fiinţe umane naturale şi avem toţi o parte invizibilă numită suflet.În zilele noastre luăm în considerare doar aspectul vizibil şi măsurabil din noi.
Din cauza acestui dezechilibru simt cu tărie că este,mai mult ca oricând, timpul să revendicăm partea invizibilă a fiinţei noastre. Acea parte pe care nu am recunoscut-o şi care a încercat mereu să ne ajute să ne realizăm totalitatea (plinătatea).
Prin natura umana spiritul sufletul etern străluceşte în lume!
Astfel vom descoperi impactul numelor noastre, al sufletelor noastre, chiar şi al celor fără trup: strămoşii noştrii!
Vom mai învăţa despre influenţa sufletelor vieţuitoarelor,cu multe picioare,aripi,tîrîtoare, şi a imenselor puteri ajutătoare din lumea invizibilă. Le vom face vizibile,tangibile şi ne vom conecta la aceste puteri tămăduitoare folosind drept instrumente constelaţiile familiale şi ritualul.
Aliniindu-ne din nou cu ele ne vom găsi un loc plin de mulţumire şi recunoştinţă în vieţile noastre.
Numele meu este Niza Cornelia Nicola.Unii oameni imi spun “Sindhu”,prescurtarea de la Premsindhu,numele meu spiritual ce mi-a fost dat în urmă cu 25 de ani de către misticul indian Osho. Înseamnă “Ocean de iubire.Un deget ce indică spre luna creşterii mele spirituale”.
În plenitudinea de nume cu care sânt binecuvântată multe daruri sânt oglindite .
Mi-am început viaţa în München, in anul 1955, copila unui tată român şi a unei mame francezo-germane,ambii refugiaţi din România.Încă de la început am trăit în două lumi, cea de acasă românească şi cea de afară germano-bavareză.
Astfel am descoperit că o persoană trăieşte în mai mult de o singură lume.Această experienţă m-a ajutat să-mi lărgesc orizontul şi să explorez varietatea de lumi existente simultan în aşa-numita noastră “realitate”.
Căutarea mea a început în tărâmurile artei.Am studiat sculptura cu Eduardo Paulozzi, la Academia de Arte din München.
Apoi, timp de douăzeci de ani,am studiat spiritualitatea alături de Osho Shree Rajneesh.
Spre mare mea uimire viaţa m-a îndreptat spre a lucra cu oamenii.Am studiat NLP şi hipnoză Eriksoniană alături de R Elisabeth Michaels în Italia.
După mulţi ani de practică în consiliere, in Freiburg, l-am cunoscut pe Bert Hellinger alături de care am studiat Constelaţiile Familiale.Intâmplarea a făcut să-l avem oaspete în casa noastră pe Daan van Kampenhout şi am aflat astfel despre munca lui.Imediat am simţit că sânt “acasă”.Se potrivea perfect cu ceea ce descoperisem în propria evoluţie şi m-a inspirat să merg mai departe.
De trei ani susţin un training în care oamenii învaţă să se întărească in propriile vieţi,să devină centrul(focus-ul) propriilor lumi vizibile şi mai ales invizibile şi să folosească înţelepciunea constelaţiilor familiale în viaţa de zi cu zi.

Niciun comentariu: