marți, 1 decembrie 2009

Evenimente de Constelatii Familiale

Dragi prieteni ,
Iata ca ne apropiem cu pasi repezi de inceputul formarii de facilitatori de Constelatii Familiale ca Ritual , cu Cornelia Nicola Sindhu Niza ( website http://aufstellungsrituale.de/ ) .
Primul astfel de modul de formare va avea loc in Bucuresti , in perioada 11-15 decembrie 2009 , la Centrul de Dezvoltare personala “ Casa Sufletului “, aflat pe strada Prevederii , nr14-18, la vila nr.17 ,Statia Metrou 1 decembrie 1918 ,linga Piata Trapezului ( zona Balta Alba ) . Relatii suplimentare despre cum puteti ajunge la aceasta locatie puteti obtine de la dna Cristina Stanescu (tel 0741 21 61 41).
Programarea celorlalte module va fi reconfirmata in timpul acestor zile , altminteri programul pentru 2010 este in mare parte finalizat si postat la adresa de web : http://www.nierika.ro/blog/?p=158 .
Ca si noutati recente , a aparut si posibilitatea participarii dvs la aceasta formare cu plata in rate lunare pe parcursul anului . Pentru a primi detalii suplimentare va invit sa imi scrieti sau sa ma sunati ( aurelmocanu@yahoo.com , 0722 539 123 , 0747 062 981 ) .
La fiecare astfel de modul de formare , Cornelia va primi cate maxim 10 persoane din afara grupului , carora le va lucra cate o constelatie in seara de vineri si ziua de sambata . Daca doriti sa participati in aceasta calitate , deasemeni va rog sa ma contactati pentru detalii .

La aceasta ora mai exista inca posibilitatea de a va inscrie , atat in programul de formare , cat si pentru a primi o constelatie in regim de persoana exterioara grupului de formare .

Cu ocazia acestei vizite in Romania , Cornelia ne va oferi si oportunitatea de a ne inscrie in I.S.C.A. ( International Systemic Constellations Association ) , o asociatie internationala ce promoveaza munca de Constelatii Familiale , de care speram ca vom fi sustinuti cu materiale , sponsorizari etc . Ea face parte din membrii fondatori si din comitetul pentru noi directii de dezvoltare a I.S.C.A. , si in aceasta calitate ne poate fi in mod special de folos in deszvoltarea comunitatii celor interesati si iubitori de Constelatii Familiale din Romania .

Exista cateva lucruri pe care cu drag va invit sa le faceti pentru a putea mentine legatura in cele mai bune conditii si a fi cat mai bine informati de cele ce se intampla in aceasta zona la noi , si anume :


-Va invit cu drag sa va inscrieti in grupul Yahoo „ Constelatii Familiale ” daca nu ati facut-o deja ( linkul este : http://health.groups.yahoo.com/group/constelatiifamiliale/ ) . Eu o sa va si dau o invitatie personala pentru a va alatura acestei liste de discutii care in principiu e dedicata evenimentelor de Constelatii Familiale , experientelor noastre personale in acest domeniu si resurselor de genul carti, articole , materiale video etc .

-Deasemeni va invit sa urmariti blogul http://constelatiifamiliale.blogspot.com , intrucat si acolo vom posta atat anunturile pentru diversele cursuri de constelatii pe care le organizam , cat si noi articole traduse , contributiile voastre ( feedback-uri , experiente personale etc ) .


Va rog sa forwardati acest mesaj tuturor persoanelor pe care le stiti interesate de a invata mai multe despre Constelatiile Familiale .

Niciun comentariu: